Ons team

Wij vinden het belangrijk dat jij weet wie wij zijn! En daarom stellen wij graag het team van  het Aurelius College aan je voor.

Coen

Schoolleider Aurelius College & schoolleider Zonnewereld

Kiki

Coördinator onderwijs, Stamgroepleider en Kunst & Cultuur Expert

Soufiane

Stamgroepleider en Mens & Natuur Expert

Annemieke

Management Assistent & Coördinator Bedrijfsvoering

Nicole

Coördinator 10-14, Stamgroepleider Zonnewereld & Jenaplanonderwijs Expert

In het schooljaar 2024/2025 wordt ons spiksplinternieuwe schoolgebouw opgeleverd

Nieuw maar vertrouwd

In het schooljaar 2024/2025 wordt ons spiksplinternieuw schoolgebouw opgeleverd aan de Passiebloemweg in Vleuten waar we onze eigen vleugel hebben. We hebben in ons nieuwe gebouw een aantal bijzondere & unieke plekken. We beschikken namelijk over een eigen atelier, keuken, vieringsruimte en zelfs een eigen moestuin! En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons eigen buitenlokaal en de chill-trappen; zowel binnen als buiten.

Het Aurelius College is een nieuw onderwijsconcept, maar ontwikkeld door vertrouwde partners uit de wijk. Het Aurelius College is een samenwerking tussen het Amadeus Lyceum en jenaplanschool Zonnewereld. Wij zullen ons nieuwe gebouw delen met jenaplanschool Zonnewereld.

Past het Aurelius bij jou?

Op het Aurelius College krijg je écht tijd om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Hierin leer je over jezelf en de wereld om ons heen. Na een tweejarige brede brugperiode zet jij met vertrouwen de stap naar de 3e van jouw volgende middelbare school!

Inschrijven Open dag