Welkom op het Aurelius

Wat fijn dat jij er bent! Wij willen je met heel veel liefde meer informatie geven over ons onderwijs. Laten we beginnen bij het begin. Ons onderwijs geeft de mogelijkheid om de overstap naar het VO op jouw manier te maken! Het Aurelius College is voortgezet onderwijs in een vertrouwde pedagogische setting die kinderen herkennen van de basisschool. Een kleine school met aandacht, een vaste stamgroepleider, een tweejarige brede brugklas en een vast ritme.

Een dag op het Aurelius

We starten de dag om 09.00 uur met de stamgroep in de kring. We bespreken de dag, bijzondere gebeurtenissen en actualiteiten. Tegelijkertijd oefenen we vaardigheden als luisteren, vragen stellen en presenteren.

Na de kring is het tijd voor project. Tijdens project ga jij ontdekken waar jouw interesses liggen en leg je verbanden tussen wat jij leert en de wereld om ons heen. Het project heeft altijd een thema. Binnen dat thema worden de vakken Mens & Maatschappij, Mens & Natuur en Kunst en Cultuur met elkaar verbonden en samengebracht in een eindproduct. Aan het eind van elke periode presenteer je dit eindproduct tijdens de viering. Hier zijn ook je vrienden en familie uitgenodigd!

In de middag werk je aan de kernvakken Engels, Wiskunde, Nederlands en de (Moderne) Vreemde talen. We sluiten de dag af met werktijd. Je werkt aan opdrachten die je nog wilt afmaken, zodat je thuis niet veel meer hoeft te doen. Om 15.30 uur zijn we klaar en is het tijd om naar huis te gaan.

Extra open middag 2e ronde:

Mocht je nog niet de juiste school gevonden hebben, kom dan langs op maandag 3 april tussen 17:00 - 18:00 op het Aurelius college. Wij organiseren speciaal voor jullie een extra uurtje met informatie over ons onderwijs, om rond te kijken en je vragen te stellen. Kom je ook? Laat het ons even weten via deze link: 

Inschrijven open middag 2e ronde

 

Open dag en open lesmiddag

Wij willen jou heel graag onze sfeer en ons onderwijs laten zien, voelen en ervaren. 
Kom jij gezellig bij ons langs tijdens de open dag en/of de open lesmiddag?

Kijk voor meer informatie op onze pagina over onze open dagen.

 

Open dag

 

 

 

 

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie?

Of gewoon gedag zeggen?

 

Vul het formulier in!

Past het Aurelius bij jou?

Op het Aurelius College krijg je écht tijd om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Hierin leer je over jezelf en de wereld om ons heen. Na een tweejarige brede brugperiode zet jij met vertrouwen de stap naar de 3e van jouw volgende middelbare school!

Inschrijven Open dag